Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Vill du utveckla dig tillsammans med Äkta Man Forum?

 

FORUMTEATER HELG!

Äkta Man Forum erbjuder en speciell möjlighet till självreflektion och personlig utveckling för döva, hörselskadade och dövblinda personer som är mellan 18–40 år. Vi söker nu deltagare till en Forumteater helg som kommer att träffas under två helger i Stockholm: 9–10 mars och 11–12 maj 2024.

Vår fokus är att utforska och utveckla deltagarnas empatiska förmåga och medkänsla för människor i deras omgivning. Genom övningar och forumteater får deltagarna verktyg för att hantera olika situationer på ett empatiskt och kraftfullt sätt. Forumteatern börjar med att gruppen delas upp och varje grupp gestaltar en konflikt. Publiken tar sedan ställning och byter plats med deltagarna på scenen för att prova olika lösningar. Ingen teatererfarenhet krävs; det viktigaste är deltagarna är engagerade och har vilja att utveckla sina sociala färdigheter, empati och egenmakt.

Dessutom kommer deltagarna att intervjuas för att hjälpa oss att skapa en handbok och en artikel som kommer att sprida kunskapen och erfarenheterna från dessa helger. Under första helgen kommer vi att ha en gruppdiskussion innan deltagarna åker hem för att få veta vad de tycker om forumteater, hur det har gått och vad de har lärt sig. Under andra träffen kommer vi även att ha en gruppdiskussion för att utvärdera helgerna där vi kommer att ta med deltagarnas viktiga synpunkter och insikter. Deltagarna kommer att vara anonyma vilket innebär att det inte kommer att publiceras några uppgifter i handboken och artikeln som gör att man kan identifiera de personer som deltar.

Vi kommer att stå för deltagarnas resa, boende och mat under båda helgerna. Deltagarna kommer också att få ett arvode för sitt engagemang och deltagande i båda helgerna.

Helgernas program kommer att skickas till deltagarna när det närmar sig 9–10 mars och 11–12 maj. Anmälan är öppen till 23 februari och man kan anmäla sig genom att fylla i anmälningsformuläret Anmälan till Forumteater helg (office.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Helgen är en fantastisk möjlighet att utvecklas som människa, både individuellt och i grupp. Kontakta oss på Instagram eller via mejl aktaman@dovidrott.se om du har frågor!

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm