Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Projekt Idrottsvänner på Öppet Hus

Tisdagen den 9 april deltog projekt "Idrottsvänner" på Öppet Hus. Dagen inleddes med en kort presentation på Virginska gymnasiet om det stöd som erbjuds till ungdomar inom deras idrott.

Senare på kvällen var projektet på plats på Café 019, där både vårdnadshavare och blivande elever fick möjlighet att ställa frågor och samtala med projektet, samtidigt som det skapades en interaktion med ungdomarna. Det var glädjande att se så många besökare under Öppet Hus.

På fredagen den 12 april deltog projektet i Unity Expo i Örebro, arrangerat av SIMA folkhögskolan. Syftet var att marknadsföra projektets arbete och samtala med besökare. Det var fantastiskt att se så många människor på plats och det skapades en härlig gemenskap med många utställare.

Det var verkligen två givande dagar med både Öppet Hus och Unity Expo under samma vecka. Projektets närvaro och arbete uppskattades av många föräldrar, ungdomar, studie- och yrkesvägledare samt besökare. Det är fantastiskt att se hur väl projektets arbete tas emot och upplevs som viktigt och betydelsefullt.

Projektet "Idrottsvänner" vill därför rikta ett varmt tack för möjligheten att delta i både Öppet Hus och Unity Expo. Vi från projektet ser fram emot att fortsätta med att stödja och hjälpa ungdomar inom deras idrott, vilket utgör en av våra viktigaste insatser.

Publicerad: 2024-04-17

Senast uppdaterad: 2024-04-17

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm