Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Julia Grahn - ny projektmedarbetare

Svenska Dövidrottsförbundets projektsamarbete med RFSU Stockholm fortsätter, och den nya projektmedarbetaren som ska arbeta med inkluderingsstrategi inom projektet Äkta man är nu på plats.

Projektet Äkta man har funnits sedan 2020 och har främst arbetat med att utveckla utbildningsmaterial samt utbilda och sprida kunskap kring våldsförebyggande arbete utifrån ett genusbaserat perspektiv på teckenspråk. Det är viktiga frågor som påverkar teckenspråkiga och döva personer samt att bidra till att öka medvetenheten om audism.

Svenska Dövidrottsförbundet välkomner Julia Grahn till teamet. Julias arbetsuppgifter är att skriva rapport om audism utifrån våldaspekten, hon kommer jobba med rapporten fram till juli 2024.

Julia Grahn
Jag är född i Norrköping, men bor nu i Malmö. Jag har kandidatexamen inom sociologi från Lund Universitet och har tidigare varit aktiv inom styrelsearbete, jag har nyligen skrivit en uppsats om tystnadkulturen i att våga anmäla sexuella övergrepp. Jag brinner för att göra förändring samt upplysa orättvisor och uppmärksamma förtryck som finns i samhället. Att skriva rapport om audism utifrån våldaspekten är ett driv som jag känner jag kan bidra med till projekt Äkta Man.

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Författare: Frej Fredman

Samarbetspartners

Besöksadress
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress
BOX 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Bankgiro 366-2277

Swish 123 355 40 52

Leveransadress för paket
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Företagspaket och transporter till Idrottens Hus.