Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

SDI:s nya lägerföreståndare

Svenska Dövidrottsförbundet har fått på plats en lägerföreståndare och samordnare till Dövidrottsforum 2024. Vi önskar Rebecca Jonsson välkommen tillbaka till förbundet!

Rebecca Jonsson ska jobba som samordnare inför och under Dövidrottsforumet 2024, samt är hon också förbundets nya lägerföreståndare.

Lär känna Rebecca:
Rebecca heter jag, bor i Vänersborg och närmar mig till ämneslärarutbildningens mållinje. Utöver studierna har jag under en lång tid varit engagerad i föreningslivet på många olika sätt varav läger och olika slags av diskussionsforum har varit en stor del av engagemanget.

Den viktigaste målsättningen med idrottslägret är givetvis att lägerdeltagarna har så roligt att de aldrig glömmer lägret. Men det är också prioriterat att lägerdeltagarna får smaka på ett par olika idrotter samt få ha det bra och tryggt under dessa lägerdagarna. De blir kanske SDI:s framtida idrottsstjärnor? Ja, vem vet?

Det ska bli spännande att både få leda ett team lägerledare, träffa glada lägerdeltagare på idrottslägret samt träffa passionerade representanter från dövidrottsföreningarna på dövidrottsforumet. Även om det blir kortvarigt så är det roligt att vara en del av SDI:s team igen. Jag kommer göra mitt yttersta så att både idrottslägret och dövidrottsforumet kommer flyta på bra för allas del.

Publicerad: 2024-05-07

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm