Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

SDI:s nya Dövidrottskonsulent

Svenska Dövidrottsförbundet har nu fått på plats en ny Dövidrottskonsulent, Henrik Rangfeldt börjar på förbundet 25 mars 2024.

Henrik Rangfeldt ska jobba med föreningar och organisationer för att främja dövidrotten, blant annat ge stöd, vägledning och utvecklingsmöjligheter till föreningar samt andra specialidrottsförbund som är anslutna till RF-SISU. Vilket innebär också att främja inkludering och öka medvetenheten om dövidrottsfrågor på lokal-, regional- och riksnivå.

Svenska Dövidrottsförbundet välkomner Henrik till SDI-teamet!

Henrik Rangfeldt:
- Jag växte upp i Säffle, värmland och flyttade till Stocholm hösten 2006. Jag har min grundutbildning som fritidsledare och har tidigare arbetat på Manillaskolan. Min yrkesbana inom idrotten inleddes med fyra år som idrottskonsulent hos IK Hephata, följt av fem år som distriktskonsulent hos Dövidrott Östra. Mitt engagemang inom dövidrotten startade redan som 17-åring när jag fick mitt första ledaruppdrag. Sedan dess har jag varierat mellan flera olika roller från som materialförvaltare till ordförande inom olika föreningar och har även haft uppdrag som HA för två olika landslagsidrotter.

Att möta likasinnade eldsjälar och aktiva inom idrotten har alltid varit en inspirerande upplevelse för mig. Dessa möten har gett mig energi och motivation för det fortsatta arbetet. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med er alla fortsätta arbetet för att främja vår dövidrott!

Publicerad: 2024-02-21

Senast uppdaterad: 2024-02-21

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm