Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Hälsning från förbundet!

Förbundsstyrelsen och kansliet önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Dövidrottsvänner!

Det har varit ett fascinerande år som nu går till historien. Vårt förbund har under det senaste året stått inför olika utmaningar, som vi betraktar som läroprocesser och drivkrafter för ständig förbättring. Vi fortsätter vår framgångsrika färd och växer som organisation. Samtidigt har vi gjort betydande framsteg gentemot RF och ökat vår synlighet.

Trots att vi befinner oss i en fas av utveckling och omstrukturering, kommer vår omstrukturerade kommitté, SDK, att arbeta närmare och mer frekvent med landslagen och tävlingsaspekterna för att hålla sig uppdaterad om var landslagen befinner sig. Vi utvecklar fortfarande våra sociala medieplattformar, med ett fortsatt stort ansvar i vår rapportering och förmedling av information.

SDI har gjort imponerande framsteg internationellt, och vi är stolta över våra landslag som presterar på högsta nivå trots begränsade resurser.

Friidrott har säkrat tre guld och ett silver i EM, inklusive dubbla mästerskapsrekord i långdistanser och ett europeiskt rekord i spjutkastning!

Golf har imponerat med en guld, en silver och en bronsmedalj i EM. Orientering har levererat en silvermedalj och två brons i VM på vår hemmaplan! Dessutom har Boule Eurocup resulterat i två bronsmedaljer och öppnat upp för spännande möjligheter inför framtiden. Avslutningsvis erövrade Futsal årets sista medalj med en silvermedalj – den första för ett herrlag på många år. Dessutom har det satts en mängd rekord både inom simning och friidrott! Vi är stolta över er alla! Dövidrott levererar!

Som ni vet har vi två stora projekt på gång, Idrottsvänner med bas i Örebro och en fortsättning på Äkta Man. Läs mer om dem på projektsidan på vår hemsida och i våra sociala kanaler.

Vi, från kansliet, förbundsstyrelsen och valberedningen önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Kansliet kommer att hålla stängt mellan 22 december och 8 januari.
Är det bråttom med en återkoppling så maila till info@dovidrott.se.

Publicerad: 2023-12-22

Senast uppdaterad: 2023-12-22

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm