Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Vill du utveckla dig tillsammans med Äkta Man Forum?


Forumteater med Äkta Man Forum erbjuder en unik möjlighet till självreflektion och personlig tillväxt för döva, hörselskadade och dövblinda individer som är 18 år eller äldre.

Under våren 2024 söker vi deltagare till en testgrupp som kommer att samlas under två helger: den 3–4 februari och den 11–12 maj i Stockholm.

Vår fokus ligger på att utforska och utveckla deltagarnas empatiska förmåga och egenmakt som individer. Genom övningar och forumteater kommer deltagarna att få verktyg för att hantera olika situationer på ett empatiskt och kraftfullt sätt.

Forumteatern inleds med att testgruppen delas upp i grupper och varje grupp ska gestalta en händelse som slutar i konflikt. De andra i publiken får sen ta ställning kring dilemmat och gå upp på scenen för att byta med någon av deltagarna som står på scenen och prova olika lösningar för att stoppa den orättvisa som gestaltats. Det bästa med forumteater är att deltagarna inte behöver ha hållit på med teater tidigare, det viktigaste är att man är engagerad samt vill utveckla sina sociala färdigheter, empatiska förmåga och öka sin egenmakt.

Läs mer här: Vill du utveckla dig tillsammans med Äkta Man Forum? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-12-14

Senast uppdaterad: 2023-12-15

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress
BOX 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Bankgiro 366-2277

Swish 123 355 40 52

Leveransadress för paket
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Företagspaket och transporter till Idrottens Hus.