Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska

Toppenstämning under Ungdomsspelen!

160 deltagare deltog i Leksand den 17-19 november för att spela den femte Ungdomsspelen. Idrottsgrenarna på programmet var innebandy och bordtennis.

Innebandy på lördagen
Turneringen i innebandy rivstartade redan klockan åtta på lördagsmorgon. Full ös med flera tuffa och jämna matcher där hela hallen osade av många olika känslor, beroende på hur det gick för respektives lag, men störst var glädjen att få spela och umgås med vänner tvärs över hela landet.

Senare på eftermiddagen började gruppspelet ta slut och lagen som hamnade i topp fick fortsätta spela om placering i slutspel. Tävlingsdagen avslutades med prisutdelning till följande:

Bordtennis på söndagen
Söndagen var det dukat för bordtennis, på plats fanns det 18 stycken bord med många duktiga domare. Full rulle från klockan åtta på morgonen där matcherna avverkades på löpande band vid de 18 borden runt om i hallen.

Det blev en snabb turnering där gruppspelet avverkades smidigt och före tidsplanen, slutspelet kunde därför genomföras lugnare. Èn finalmatch blev genomförd i taget och det blev en spännande tillställning där hela publiken kunde följa finalerna. Helgens andra tävlingsdag avslutades med Ungdomsspelens medaljer till följande: