Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

SDI uppmärksammar våra idrottsutövare

Under den här hösten har SDI fortsatt med att uppmärksamma våra idrottsutövare från sommarens och höstens mästerskap.

Theodor Thor
Curt Ljungberg från förbundsstyrelsen överräckte blommor till Theodor Thor för hans deltagande i Finnkampen 2023 för friidrott i spjut där blev Theodore uttagen bland de allra främsta friiidrottare till att representera i Finnkampen. Det är första gången en döv idrottare deltar i Finnkampen som han vann tillsammans med det svenska friidrottslaget, en otrolig bedrift som är värd att hyllas.

Golf
SDI har uppmärksammat golfarna för det fantastiska resultatet under det historiska Golf-EM som föregick på Åland i sommar, arrangerad av det finska dövidrottsförbundet. Det var första gången en officiell Golf-EM blev genomförd.

Curt Ljungberg från förbundsstyrelsen uppmärksammade Hans Sjödin, Andreas Hed och Robert Nyman för deras medaljer i golf-EM hos IF Nerike.

Ronja Javerud från förbundskansliet uppmärksammade Gustav Wahlgren-Mahler för hans medaljer i golf-EM med ett hembesök i Malmö.

Anna Pålsson från förbundsstyrelsen uppmärksammade Jonnie Hammenfors och Hans Rimberg för deras medaljer i golf-EM hos Hephata.

Orientering
Frej Fredman, Nils Forsberg-Grundström och Rihard Darzin fick blommor för deras resultat där de erövrade brons i stafett under VM i orientering på hemmaplan.

Futsalherrarna
Hanna Sejlitz från förbundsstyrelsen fick äran att uppvakta futsalherrarna för deras brons ifjol och också peppa inför VM. Blommor och Resorb delades ut.

Svenska Dövidrottsförbundet gratulerar alla för fantastiska resultat!

Publicerad: 2023-10-28

Senast uppdaterad: 2023-11-07

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress
BOX 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Bankgiro 366-2277

Swish 123 355 40 52

Leveransadress för paket
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Företagspaket och transporter till Idrottens Hus.