Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

En hälsning från Bosön

SDI:s generalsekreterare, Patrik Drivstedt, befinner sig nu på Bosön och har en hälsning till alla idrottsvänner

Kära idrottsvänner,
(klicka här för teckenspråkig version) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jag hoppas att ni alla är i god hälsa.

Idag och imorgon är jag på en träff som kallas för GS/DC-träffen. Det är alltid en speciell tid när vi samlas för att fördjupa vår förståelse för idrottsrörelsens framtid och vårt gemensamma uppdrag. Detta tillfälle är inget undantag, och jag är övertygad om att vår träff kommer att bli lika givande som tidigare.

Under dessa två dagar kommer vi att ha möjlighet att informera, inspirera och bereda oss på de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Vi kommer att ha trevlig mingelstunder för att knyta nya band och stärka befintliga relationer, något som alltid ger upphov till givande diskussioner och idéutbyte.

Vi kommer också att diskutera aktuella frågor som politiska läget ur idrottsrörelsens perspektiv och uppdateringar om SM-veckan. Detta kommer ge oss en bredare förståelse för vårt arbete och hur det kan påverka vår gemenskap.

En av höjdpunkterna på träffen blir en inspirerande föreläsning om framtidstrender av Fredrik Torberger. Detta kommer att hjälpa oss att tänka på lång sikt och utforska strategier för perioden efter 2025.

Vi kommer också att diskutera viktiga ämnen som Elitidrott 2030, OS/Paralympics, säkerhetsläget och information om Ryssland och Belarus. Alla dessa ämnen är av stor betydelse för vår rörelse, och vi kommer att ha möjlighet att dela erfarenheter och synpunkter på hur vi kan hantera dem på bästa sätt.

Tillsammans är vi starka, och jag är övertygad om att vårt möte kommer att vara en källa till insikter, inspiration och framgång. Något som jag och alla andra kan bära med sig till sina organisationer.

Patrik Drivstedt
Generalsekreterare
Svenska Dövidrottsförbundet

Publicerad: 2023-10-10

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm