Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Dessa jobbar med projekt Äkta Man 2

Projekt "Äkta Man" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som var ett samarbete mellan Svenska Dövidrottsförbundet, RFSU Stockholm, Sveriges Dövas Ungdomsförbund och Riksteatern Crea avslutades i år, men SDI har tagit bollen vidare och fortsätter med projektet i andra former.

Det nya projektet blev beviljat av Jämställdhetsmyndigheten och har namnet "Forumteater Äkta Man", projeket är fortfarande ett samarbete mellan SDI, RFSU Stockholm och Riksteatern Crea. Här kommer en presentation på de två som jobbar med projektet:


Patrik Nordell:
Jag är uppvuxen i Stockholm, förutom dessa gymnasieår i Örebro. Jag är utbildad inom filosofi, där det diskuteras mycket om makt och våld, vilket är relevant för det nuvarande projektet. Dessutom har jag tidigare arbetat med Äkta mans projekt inom utbildning och kunskapsspridning, även inom idrottsrelaterade frågor. Vårt huvudmål med det nya projeket är att göra denna utbildningsform (våldsförebyggande arbete) mer evidensbaserad och tillgänglig för alla språknivåer.

 

Josefine:
Jag heter Josefine Backlund och är uppvuxen i Härnösand. Jag är i grunden socionom och jag har jobbat med ett projekt för NKJT. Under den tiden skapades det hos mig ett stort intresse att undersöka, analysera och utveckla stöd och hjälp till de som är utsatta eller utsätter andra för våld. Forumteater är något nytt för mig så jag ser fram emot att få prova på nya utmaningar samt bidra med min kunskap till projektet Forumteater: Äkta Man! Min förhoppning är att projektet ska skapa en utbildningsform som alla kan ta del av i samband med våldsförebyggande arbete.

 

Josefine är ny på kansliet och SDI önskar henne välkommen, mer information om projekt Forumteater Äkta Man kommer inom kort.

 

Publicerad: 2023-10-10

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Författare: Jannicke Kvitvær

Samarbetspartners

Besöksadress
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress
BOX 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Bankgiro 366-2277

Swish 123 355 40 52

Leveransadress för paket
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Företagspaket och transporter till Idrottens Hus.