Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Arvoderad eventkoordinator till VM i orientering för döva

Svenska Dövidrottsförbundet söker en passionerad och engagerad eventkoordinator för att samordna och leda förberedelserna inför VM i orientering för döva. Som eventkoordinator kommer du att spela en avgörande roll i att skapa en framgångsrik och minnesvärd evenemangsupplevelse för deltagare och åskådare från hela världen!

Om Svenska Dövidrottsförbundet
Vi är ett förbund som arbetar för att främja och utveckla Svensk Dövidrott. Vi, Svenska Dövidrottidrottsförbundet är anslutet till Sveriges Riksidrottsförbund (RF) och är en del av den svenska idrottsrörelsen. Svensk Dövidrott arbetar både med barn och ungdom-, breddidrott och elitidrott samt har internationellt utbyte.

Svenska Dövidrottsförbundet söker en passionerad och engagerad eventkoordinator för att samordna och leda förberedelserna inför VM i orientering för döva. Som eventkoordinator kommer du att spela en avgörande roll i att skapa en framgångsrik och minnesvärd evenemangsupplevelse för deltagare och åskådare från hela världen. Det är en unik möjlighet att vara en del av en internationell idrottshändelse som främjar inkludering och stödjer döva idrottare i att nå sina mål.

Ni kan läsa mer om VM här,
WDOC23 | Svenska Dövidrottsförbundet (svenskdovidrott.se) Länk till annan webbplats.

Ansökan i pdf fil:
Arvoderad eventkoordinator.pdf Pdf, 599.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Om tjänsten:

 • Rollen som eventkoordinator innebär att ta över ansvaret för planering, koordinering och genomförande av alla aktiviteter relaterade till VM i orientering för döva.
 • Du kommer att arbeta nära det internationella orienteringsförbundet för döva, nationella orienteringsförbund, lokala myndigheter och andra intressenter för att säkerställa att evenemanget genomförs smidigt och framgångsrikt.

 • Du kommer att ansvara för att upprätta budgetar, hantera ekonomiska resurser och säkerställa att resurser används effektivt.

 • Utveckla och leda ett team av volontärer och personal för att se till att alla uppgifter och ansvarsområden utförs enligt plan och med högsta kvalitet.

 • Skapa och upprätthålla relationer med sponsorer, samarbetspartners och media för att säkerställa att evenemanget får maximal exponering och stöd.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av att organisera och leda stora evenemang eller projekt är en fördel.

 • Kunskap om orientering som sport och förståelse för behoven hos döva idrottare är önskvärt.

 • Starka kommunikations- och förhandlingsfärdigheter för att kunna samarbeta med olika intressenter och säkerställa smidig samordning.
 • Förmåga att hantera och prioritera flera uppgifter samtidigt under högt tryck och bibehålla hög noggrannhet och professionalism.
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga för att kunna hantera oväntade utmaningar och ändrade omständigheter.

 • Utbildning eller erfarenhet inom evenemangsplanering, projektledning eller liknande områden är önskvärt.

Anställningsvillkor:
Detta är en arvoderad halvtidsposition som sträcker sig över en period fram till VM i orientering för döva. Resor kan vara nödvändiga i samband med planeringsmöten och förberedelser inför evenemanget.

Ansökan:
Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för rollen som eventkoordinator för VM i orientering för döva. Vänligen inkludera också referenser och löneanspråk.

Viktigt
Du har dövkompetens och behärskar såväl svenskt teckenspråk som svenska. Meriterande om du kan kommunicera med våra internationella deltagare på internationellt teckenspråk. Då det är ett internationellt evenemang är bra engelska också ett krav.

Övrigt
Det här är en halvtidsanställning som sträcker sig från 1 juli 2023 till den 15 september 2023. Tjänsten är hybrid, med placering på kansliet i Skanstull, Stockholm eller på distans. Men på plats inför och under VM.

Om du är intresserad av tjänsten som arvoderad eventkoordinator hos Svenska Dövidrottsförbundet, vänligen skicka in din ansökan och CV senast den 30 juni i form av CV och personligt brev till generalsekreteraren via patrik.drivstedt@dovidrott.se.

Välkommen med din ansökan! Urval och kommunikationen sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi strävar efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö och uppmuntrar personer med olika bakgrunder och erfarenheter att ansöka. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med en dedikerad eventkoordinator som delar vår vision om att främja idrott och inkludering för döva idrottare.

Låt oss tillsammans göra VM i orientering för döva till en fantastisk och minnesvärd händelse för alla deltagare och åskådare!

För frågor om tjänsten kontakta generalsekreteraren Patrik Drivstedt, patrik.drivstedt@dovidrott.se eller förbundsordföranden Alexandra Polivanchuk, alexandra.polivanchuk@dovidrott.se.

Publicerad: 2023-06-15

Senast uppdaterad: 2023-06-15

Författare: Sofia Lindevall

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm