Gå till innehåll
Svenska
Dövidrottsförbundet
Svenska
Dövidrottsförbundet

Ny projektledare till Arvsfondsprojektet "Idrottsvänner"

Svenska Dövidrottsförbundet välkomnar vår nya projektledaren Anna Polivanchuk. Välkommen till förbundet!

Vi har sett henne vara väldigt aktivt inom dövidrotten, nu senast som huvudansvarig för Damfutsal. Anna Polivanchuk har en lång föreningslivserfarenhet samt en bakgrund som RIG-elev och simmare på den högsta nivån.

Med den bakgrunden så känner vi oss säkra på att Anna kommer att ro detta i hamn i Örebro, där projektet Idrottsvänner har sitt fokusområde.

Välkommen Anna in i SDI familjens varma famn. Du har alltid brunnit lite extra för Dövidrotten. Vi ser fram emot att följa ditt arbete i Örebro!

"Jag är mer än exalterad över det här jobbet som Projektledare till ”Idrottsvänner” på Svenska Dövidrottsförbundet i Örebro. Det ska bli en rolig utmaning! Min ambition är att vi tillsammans ser framåt och vägleda våra ungdomar till en trygg idrott på deras villkor.", hälsar Anna Polivanchuk.


Inom kort kommer det en ny annons där vi söker efter två medarbetare till projektet Idrottsvänner. De två medarbetare kommer att jobba nära projektledaren Anna. Håll utsikt på vår hemsida och våra sociala mediekanaler!

 

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2023-02-01

Författare: Andy Runnqvist Pop

Samarbetspartners

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakta oss
info@dovidrott.se

Postadress

BOX 11016
100 61 Stockholm