Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


Här hittar du medlemsförmåner för dig som är medlem hos oss.

Tidningen Dövsport
Tidningen Dövsport utkommer 4 gånger per år (och ett extra specialnummer).
Viktigt: Registrera era medlemmar i IdrottOnline för att de ska kunna få tidningen. Adressändringar görs av klubben själva i IdrottOnline.

Nordic Choice Hotels
Alla klubbar och dess medlemmar kan ta del av Nordic Choices Hotels erbjudanden. Erbjudandet gäller i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland och Litauen. 
https://www.nordicchoicehotels.se/gosportive/

Scandic hotell
Alla klubbar och dess medlemmar kan ta del av Scandic Hotells erbjudanden genom SDI:s kod.
Avtalet i sin helhet
När man uppger koden får man rabatt på logi om man bokar in sig. http://www.scandichotels.se

SJ
SDI har ett idrottsavtal med SJ och varje klubb kan själva ansöka om ett eget kundnummer hos SJ (genom att tala om att man är medlem hos SDI) och på så sätt får man ta del av SJ:s erbjudanden. http://www.sj.se

Riksidrottsförbundets rabatter och förmåner
Som medlem hos Riksidrottsförbundet kan våra medlemmar ta del av deras rabatter och förmåner till ett bra pris. Gå in på denna länk för att ta del av dessa erbjudanden. https://www.rf.se/bidragochstod/rabatterochformaner/


IdrottOnline
Genom Riksidrottsförbundets gemensamma administrationsverktyg för Svensk Idrott, så erbjuder man förbundets föreningar och klubbar gratis hemsida med bra administrationsverktyg (som medlemsregistrering, etc). IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg och är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. I ett och samma verktyg ska man kunna ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, söka LOK-stöd och Idrottslyft och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration.


LOK-stödet
Här kan man registrera sig och få betalt för de idrottsträffar man har (sammankomster) kan läsas mer på RF:s hemsida. https://www.rf.se/Ekonomi--Bidrag/LOK-stod/ För att kunna få LOK-stöd måste föreningen använda IdrottOnline.

Idrottslyftet
Att söka idrottslyftet får man göra som medlem hos SDI – ska handla om idrott och barn och ungdomsidrott. Se SDI:s hemsida under Blanketter - Idrottslyftet. För att kunna ta del av Idrottslyftet i SDI:s regi måste föreningarna använda IdrottOnline.

Tävlingar
Som medlem hos SDI får man tävla i SM, EM, VM och Deaflympics.
Viktigt: Att klubben har registrerat spelaren i IdrottOnline. Förbundskansliet kommer att inför varje tävling gå in på varje klubbs medlemsregistrering för att se om spelarna är medlemmar i klubben.


Uppdaterad: 08 MAR 2018 10:02 Skribent: Förbundskansliet

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info