Hoppa till sidans innehåll

Spännande vecka väntar!

21 OKT 2019 10:53
Det närmar sig till VM och den här veckan händer det många saker! Båda damerna och herrarna har nämligen träningsläger samtidigt.
  • Skapad: 21 OKT 2019 10:53

Ni har väl inte missat att det är ny lottning för damerna idag klockan 19.00? Tyvärr har Danmark, Norge, Algeriet och England dragit ur sig från mästerskapet. Med 4 lag mindre så tvingas VM-organisationen genomföra ny lottning. Ni kan följa lottningen via denna länk: www.futsal2019.com. 

Hos herrsidan har det också blivit några förändringar; Regarande världsmästarna Iran som spelar i vår grupp har lämnat återbud till mästerskapet. Så det innebär att vi ställas mot Argentina och Israel, två går vidare från gruppen. Kamerun har även lämnat återbud, de skulle annars spela i samma grupp som Spanien, Kroatien och hemmanationen Schweiz.  

Vi tycker att det är tråkigt att flera länder lämnade återbud med bara ett par veckor kvar. Men det påverkar inte våra förberedelser och vi ser fram emot Världsmästerskapet väldigt mycket! 

Till helgen kommer båda ha träningsläger, herrarna kommer hålla till i Eskilstuna och damerna i Stockholm. Damerna kommer spela två matcher under helgen, lördag och söndag, i Liljeholmenshallarna. Vi återkommer med motståndare och tiderna, håll utkik på våra sociala medier! Herrarna kommer möta SFL-laget AFC Eskilstuna Futsal som har inlett SFL starkt med två raka segrar så det blir en spännande utmaning för herrarna. Matchen spelas i STIGA Arena klockan 14.00 på söndag.

Heja Sverige! 

Skribent: Daniel Littorin
Epost: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info