Hoppa till sidans innehåll

Ny förbundskapten för herrlandslaget!

12 FEB 2022 18:15
Under 2021 ledde Ali Attar herrarna tillsammans med Michel Basberber. Inför EM i Italien har det skett en mindre omorganisation hos ledarstaben.
  • Skapad: 12 FEB 2022 18:15

Efter ett framgångsrikt kval på hemmaplan i Göteborg går vi in i 2022 med en spännande höst framför oss. Dock blir det en mindre omorganisation hos herrlandslagets ledarstab. 

Ali Attars nya roll kommer bli herrarnas manager. Han kommer fungera som en länk mellan huvudsansvarige, förbundskaptenen och spelarna. 

Det innebär då att herrlandslaget har en ny förbundskapten, inte mindre än Michel Basberber som kommer leda Sverige i EM. Han har varit assisterande förbundskapten under hösten så det kommer inte vara en lång inkörsport för Basberber. 

Huvudsansvarige Daniel Littorin om förändringarna i ledarstaben; 

Jag tror mycket på de här förändringarna. Attar kommer finnas som en resurs för både mig och Basberber och han har varit med en lång tid så det betyder mycket att ha honom kvar i staben. Jag är även otroligt glad över att Basberber har tackat ja till erbjudandet som förbundskapten för herrlandslaget. Hans futsalkompetens tilhör den absoluta toppen i Sverige och han har en vinnarmentalitet som kommer bidra otroligt mycket till laget, hans meriter ljuger inte. 

Jonas Treffenberg och Stefan Gunduz kommer fortsätta i samma roll. Vi ska ta in en målvaktstränare och det pågår fortfarande en förhandling. Det känns bra att ha nästan hela ledarstaben klart redan nu! 

Den 11-13 mars kommer herrarna samlas igen i Stockholm och förbereda sig inför turneringen i Köpenhamn den 25-27 mars. Mer information om detta kommer senare! 

Skribent: Daniel Littorin
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info