Hoppa till sidans innehåll

Förändring av damernas ledarstab

13 JUL 2020 18:37
Ny ersättare med en stark meritlista värvats inom Svensk Damfutsal
  • Uppdaterad: 13 JUL 2020 18:37

Dessvärre nåddes förbundet för en tids sedan av ett tråkigt och oväntat besked från tilltänkta förbundskapten Lars Ternström. Han kunde inte ta sig an jobbet som Förbundskapten av personliga skäl, vilket givetvis är väldigt tråkigt och olyckligt. Efter detta besked har det pågått ett intensivt arbete att arbeta fram en ny ledarstab, som vi nu är glada att kunna presentera. Till staben har en ersättare med en stark meritlista värvats inom Svensk Damfutsal, nämligen Benjamin Namini.

Benjamin är för nuvarande tränare för Djurgården Futsal (dam), och har ett gediget CV som tränare. Han har varit tränare i Bollstanäs SK i fotbollen, och inom futsalen var han tidigare tränare för Lindahl, där han tog två SM-guld och ett silver inom en treårsperiod. Utöver detta har han även varit med som ledare i ett inofficiellt VM för damer i futsal, där man slutade på en tredjeplats. Sedan tidigare finns Tobias Granberg i staben, som var tilltänkt som assisterande förbundskapten under Lars Ternström. Han kommer tillsammans med Benjamin Namini dela ansvaret som Förbundskaptener.

Vi hälsar Benjamin varmt välkommen till Dövlandslaget Dam! Tobias och Benjamins första möte med spelarna blir till det kommande breddlägret den 15-16 aug!

Skribent: Anna Polivanchuk
Epost: This is a mailto link

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info