Hoppa till sidans innehåll

Regnell ny fystränare

04 NOV 2019 19:03
Vi kan med glädje meddela att vi idag rekryterat en ny tränare till A-herrarna, Fredrick Regnell (bild) har nu skrivit på hos oss som fystränare.
  • Uppdaterad: 04 NOV 2019 19:03

Rekryteringen av en fystränare till a-landslaget är en viktig del av vår kommande förändring av hur vi arbetar inom dövfotbollen. En förändring som vi inom dövfotbollens organisation (A och U21) gemensamt tagit beslut om. Det då vi sett dövfotbollens utveckling de senaste åren avstannat och kommer nu framöver förändra i hur vi utvecklar våra spelare och landslag.

Fredrick är idag 32 år ung och utbildad PT samt är i yrket, civilingenjör. Han har länge varit verksam som fystränare för olika seniorlag i fotboll och kommer nu senast från uppdrag hos FOC Farstas herrar i division 3. Fredrick har själv också spelat fotboll nästan hela livet och som högst varit i division 2. Numera satsar han på OCR (hinderbanelöpning), där han senast i oktober kom på 18:e plats i VM i åldersklassen 30-39.

Fredrick kommenterade hans nya uppdrag med följande ”Jag har inte tidigare arbetat med döva och hörselskadade personer, men har alltid gillat utmaningar och ser fram emot att bidra med min kunskap och erfarenhet till den nya satsningen hos dövfotbollen”

Fredricks första möte med spelarna blir till det kommande lägret under vintern som vi också ser som en viktig omstart för dövfotbollen.

Skribent: Henrik Rangfeldt
Epost: Adressen Gömd

 

FOTBOLLENS SPONSORER

 

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info