Hoppa till sidans innehåll

Äntligen tävlingar!

17 AUG 2021 23:43
Efter långt uppehåll har cykeltävlingarna kommit igång
  • Skapad: 17 AUG 2021 23:43

Cykelsverige ser en ljusning vad gäller tävlingar. Efter över 1,5 års upphåll på all tävlingsverksamhet på grund av pandemirestriktioner har det nu börjat tävlas igen. Visserligen har flera organisationer lämnat återbud på sina arrangemang då man inte vetat vilka regler som gäller för sommar/höst, resultat har blivit inställda tävlingar.
Tommy är rejält tävlingssugen efter att tillbringat åtskilliga träningstimmar med att hålla formen igång och för det mesta ensam. Förra helgen blev det en mindre mtb-tävling i Älvdalen med en 4:e plats som reslutat.

Nu i lördags blev det lite mer allvar med delagande i Swe Cup landsvägs-race. Tälingen genomfördes i området kring Kinnekulle, en varvbana som bland annat innehåller en av sveriges tuffaste motlut i tävlingssammanhang. Tommy trivdes bra och kunde inkassera lite prispengar för sin 2:a plats i klassen.


Nu på söndag avgörs SM i Mtb-långlopp. Tävlingsplatsen är Trollhättan med start och mål i centrala delar av staden. Loppet är 80 km långt och består av 2 varv omkring Trollhättan, starttid 12:00. Kom och heja på pedalryttarna!

Skribent: Torsten Hammarström
E-post: Adressen Gömd

 
  

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info