Hoppa till sidans innehåll

IK Hephata


Nu kan du lära dig mer om långfärdsskridskor - finslipa teknik och få kunskap om issäkerhet!
 
Fredagen den 11 december firar IK Hephata luciadagen med klubbens traditionella luciatåg! Vilken idrottstjej blir det som kröns till klubbens sjuttioåttonde lucia?
 

Kallelse till klubbmöte

(2015-10-08 21:17)
Styrelsen för Idrottsklubben Hephata kallar härmed samtliga medlemmar till klubbmöte söndag den 8 november klockan 13:00 på Södertörns folkhögskola i Gamla stan.
 
Idrottsklubben Hephata söker en kanslist till Liljeholmshallarna i Stockholm. Tjänsten är på 50-100% och tills vidare.
 
Vi sätter igång barngympan igen i september! Vi har bytt lokal så att barnen kan få klättra och göra lite olika saker på gympan. Vi kommer att köra på söndagar nu.
 
Efter flera önskemål från er medlemmar att få lära mer om idrottsskador så bjuder IK Hephata på en föreläsning om ”Akut omhändertagande, rehab och förebyggande” måndagen 24 augusti.
 
Idrottsklubben Hephata söker en idrottshallsvaktmästare till Liljeholmshallarna i Stockholm. Tjänsten är på heltid och tills vidare. Sista ansökningsdag är 10 augusti.
 

KM i tennis är tillbaka!

(2015-07-03 09:44)
Det efterlängtade klubbmästerskapet i tennis är tillbaka! Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och spela den 15 augusti!
 
I sommar kommer flera av våra Hephatister att tävla i olika mästerskap för Sverige! Det är vi stolta över, att så många i vår klubb blivit uttagna till landslaget.
 
Den 1 december 2014 tog IK Hephata över driftansvaret för Liljeholmshallarna och det vill vi nu fira med invigning och öppet hus! Varmt välkomna den 22 maj!
 
IK Hephata kör nu under våren igång en ny verksamhet i gymnastik, riktad till barn och ungdomar från 6 år, med tvåspråkiga ledare och vi tar emot alla teckenspråkiga barn och föräldrar, döva som hörande!
 
Vid årsmötet i lördags valdes två nya styrelseledamöter in i IK Hephatas styrelse. Carina Högberg och Niklas Wanjura efterträder Adam Racki och Tomas Hellström.
 
Den 14 mars genomförde IK Hephata sitt årsmöte på Dövas Hus. Flera priser delades ut och stadgeändringar antogs. Nedan följer en direktrapport från Facebook.
 

Årsmöteshandlingar uppe

(2015-03-12 10:14)
Samtliga möteshandlingar inför lördagens årsmöte finns nu uppe i vår dokumentbank.
 
IK Hephata kör nu under våren igång en ny verksamhet i gymnastik, riktad till barn mellan 0-5 år, med tvåspråkiga ledare och vi tar emot alla teckenspråkiga barn och föräldrar, döva som hörande!
 

 
  

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@dovidrott.se

Se all info