Hoppa till sidans innehåll

Nya HA sökes

07 MAJ 2022 08:50
Två lämpliga Huvudansvariga till Fotboll & Beachvolley behövs!
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2022 08:50

Bild: Anna Polivanchuk Huvudansvarig för Damfutsal

Då samtliga ledares avtal gick ut vid årsskiftet har Idrottsutskottet sista månaderna arbetat hårt med att tillsätta huvudansvariga till 2022. Nästan alla positioner är tillsatta, nu kvarstår två landslagsidrotter som vi skulle behöva hitta lämpliga personer att kunna bedriva och utveckla landslag tillsammans med oss.

Är du en någon som brinner för att utveckla en idrottsverksamhet, såväl på nationell som på internationell nivå? Är du någon som kan arbeta tillsammans med en ledarstab, är lyhörd och kan följa upp landslagsaktivas mående samt ha dialog med idrottsföreningar i Sverige? Är du någon som är noggrann och har förmågor att planera och fastställa budget- och verksamhetsplanen i enlighet med förbundets riktlinjer?

Då kanske du passar som huvudansvarig! Just nu söker vi kvinnliga, manliga eller icke-binära huvudansvariga för idrotterna Fotboll Beachvolley som saknar en huvudansvarig i dagsläget. Är du kanske intresserad av att bli huvudansvarig för en annan idrott är du givetvis välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss! 

Det kan eventuellt uppkomma fler idrotter som behöver nya huvudansvariga under decembermånaden, vi kommer i så fall göra ett nytt rekryteringsinlägg.

Uppdraget som huvudansvarig är i grunden ett helt ideellt uppdrag men arvodeutbetalning på en symbolisk summa görs av förbundet när det finns en landslagsverksamhet inom idrotten i fråga. 

Har ni frågor eller funderingar, tveka då inte att kontakta Idrottsutskottets handläggare Albert Boklund på This is a mailto link alternativt ordförande Per Markström på This is a mailto link 

Varmt välkomna med er intresseanmälan som görs till This is a mailto link med en presentation om dig och din idrottsbakgrund samt varför du passar som huvudansvarig för idrotten i fråga! 

Skribent: Albert Boklund
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info