Hoppa till sidans innehåll

Information om Dövidrottsspelen & Dövidrottsgalan

27 AUG 2021 10:17
Nu är det bara en vecka kvar tills Dövidrottsspelen äntligen börjar, efter en lång tid med ovisshet under pandemin ser vi nu med stor glädje fram emot att få kickstarta igång Dövidrotten igen!
  • Skapad: 27 AUG 2021 10:17

Arrangörsföreningen Surd har arbetat intensivt de sista veckorna med att färdigställa allt och nu kan vi äntligen presentera PM & startlistor för samtliga idrotter på vår hemsida under fliken Dövidrottsspelen 2021: Svenska Dövidrottsspelen 2021 - Svenska Dövidrottsförbundet (svenskdovidrott.se) - klicka er in i respektive idrotts flik och all information ska finnas där. Länk till eventuell Liveresultat för vissa idrotter finns även där. 

Skulle ni notera några felaktigheter i startlistorna eller likadant, tveka inte att maila This is a mailto link så ser vi till att justera så snart som möjligt! 

Vi uppdaterar även aktuella information fortlöpande på denna länk: https://www.svenskdovidrott.se/svenskadovidrottsspelen2021/Information/ 

Media

I dagsläget är det fortfarande osäkert om det blir någon livesändning, vi har dialog med arrangörsföreningen IK Surd för att se över vilka möjligheter det finns. Det kommer dock att finnas fotografer på tävlingsplatserna och vi avser att publicera bilderna på Dövidrottsspelen-sida fortlöpande under helgen. 

Dessutom har vi SVT Nyhetstecken på plats under fredag-söndag, de kommer att besöka tävlingsplatserna och göra intervjuer med deltagarna. Följ deras sociala medier så missar ni inget under helgen! 

 

Covid-19

Vi är fortfarande i en pandemi även om vi ser lättnader från flera håll samtidigt som alltfler av befolkningen är vaccinerade. Det är mycket viktigt att alla respekterar de riktlinjerna och restriktionerna som finns på tävlingsplatserna, samtliga deltagare måste följa arrangörsföreningens funktionärers direktiv på plats. Skulle det finnas deltagare som aktivt väljer att bryta mot riktlinjerna kan det leda till varning och eventuellt uteslutning från tävlingarna. 

Vid vissa idrotts PM finns det även ytterligare information kring restriktionerna & föreskrifterna att förhålla sig till, viktigt att ni säkerställer att samtliga era sektionsledare eller likadant tagit del av PM:et. IK Surd kommer även att skicka ut en video på deras Facebooksida inom kort med lite mer information om riktlinjerna. 

 

Ackrediteringar

Samtliga deltagare, såväl aktiva som ledare under Dövidrottsspelen ska hämta ackrediteringar för att få tillgång till tävlingsplatserna och dylikt. Ackrediteringarna hämtas på antingen Scandic Backadal (fredag) eller Best Western (onsdag & fredag). Information kring när ni kan plocka upp ackrediteringarna hittar ni här: Information om Ackrediteringar till Svenska Dövidrottsspelen 2021.pdf

Vänligen respektera hålltiderna för att underlätta arrangörernas arbete! 

 

Dövidrottsgalan

Som meddelat tidigare har Dövidrottsgalans kommitté beslutat att det blir en sluten gala detta år med enbart inbjudna gäster vilket innefattar bland annat pristagarna, organisationskommittén samt artister. Anledningen är pandemin och dess restriktioner som vi måste följa.

Dock så kan vi med glädje berätta att galan sänds live! Håll utkik för mer information på våra sociala mediekanaler när det närmar sig!

Häng även med på Instagramkontot Svenskdovidrott där vi även kommer att publicera 2019 och 2020 års pristagarna, kvällen bjuder även på en hel del underhållning. Detta vill ni inte missa!

Arrangörsföreningen Surd ska även kolla med hotellen Scandic Backadal & Best Western om de har möjligheter att sända galan på en storbildsskärm i ett gemensamt utrymme så samtliga deltagare gemensamt kan följa galan! 

 

Vi ser fram emot att äntligen få träffas i en härlig Dövidrottsanda snart! Vid frågor eller funderingar, tveka inte att maila This is a mailto link  

Skribent: Frej Fredman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info