Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till SDI's Simläger

10 JUN 2021 09:54
Förbundet har glädjande fått medel beviljade från fonder avseende för ett Simläger för barn och ungdomar. Vilket innebär att vi härmed bjuder in er som är mellan 11-15 år gamla till att delta i vårt simläger mellan 11-14 Augusti i Sjöbo!
  • Uppdaterad: 10 JUN 2021 09:54

Lägrets syfte är att samtliga teckenspråkiga barn och ungdomar som har goda grundläggande kunskaper i simningen får en möjlighet att träffa likasinnade, vidareutvecklas, få inspiration samt uppleva ett oförglömligt läger! Lägret arrangeras av förbundet i samarbete med SK Lundia som kommer att ordna spännande aktiviteter i lägret! 


OBS! För att delta på lägret ska du ha god grundläggande kunskap i simning, vi ser gärna att ungdomarna tränar eller har tränat hos en förening tidigare men det är inget krav. Lägret är inget nybörjarläger eller simskola utan fokus på att utveckla tekniken på ungdomarnas första språk - teckenspråk. Förbundet förebehåller sig rätten att neka barn- och ungdomar från att delta om de inte uppfyller kriterierna för en god grundläggande kunskap i simningen. 

Datum: 11-14 augusti 2021

Ålder: 11-15 år

Plats: Orebackens Camping, Sjöbo. 

Max antal deltagare: 10

Kostnad: 500 kr inkl. boende, mat, aktiviteter och instruktörer på teckenspråk.

OBS! Resor till och från Sjöbo ordnas på egen hand, vi ser över möjligheterna att fixa transport från antingen Lund eller Malmö tågstation, uppge i anmälningsformuläret om ni önskar lämna barnet i någon av tågstationerna så försöker vi lösa med transport därifrån

Anmälan görs på följande länk: https://forms.office.com/r/aiNZ3fGnLy 

Inbetalning skall ske till bankgiro 366-2277 eller SWISH på 123 212 09 96 senast 9 juli 2021, märk betalningen "Deltagarens namn + Simläger" först när betalningen skett är anmälan giltig. Anmälan är bindande efter deadlinen och återbetalas endast om ett giltigt läkarintyg visas upp. Får ditt barn inte plats i lägret betalar vi dock givetvis tillbaka inbetalningen. 

Vid frågor och funderingar gällande lägret, kontakta förbundets Sportkoordinator Frej Fredman This is a mailto link 

Skribent: Frej Fredman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info