Hoppa till sidans innehåll

Huvudansvariga för Boule & Fotboll sökes

25 NOV 2021 10:30
Samtliga ledares avtal inom förbundet går ut till årsskiftet och Idrottsutskottet arbetar nu med hur de kommande åren ska se ut för respektive idrotter. För två idrotter är det helt fastställt att nya huvudansvariga behövs, Boule & Fotboll.
  • Skapad: 25 NOV 2021 10:30

Är du någon som brinner för att utveckla en idrottsverksamhet, såväl på nationell som på internationell nivå? Är du någon som kan arbeta tillsammans med en ledarstab, är lyhörd och kan följa upp landslagsaktivas mående samt ha dialog med idrottsföreningar i Sverige? Är du någon som är noggrann och har förmågor att planera och fastställa budget- och verksamhetsplanen i enlighet med förbundets riktlinjer? 

Då kanske du passar som huvudansvarig! Just nu söker vi huvudansvariga för idrotterna Fotboll Boule som saknar en huvudansvarig i dagsläget. Är du kanske intresserad av att bli huvudansvarig för en annan idrott är du givetvis välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss! 

Det kan eventuellt uppkomma fler idrotter som behöver nya huvudansvariga under decembermånaden, vi kommer i så fall göra ett nytt rekryteringsinlägg.

Uppdraget som huvudansvarig är i grunden ett helt ideellt uppdrag men arvodeutbetalning på en symbolisk summa görs av förbundet när det finns en landslagsverksamhet inom idrotten i fråga. 

Har ni frågor eller funderingar, tveka då inte att kontakta Idrottsutskottets handläggare Frej Fredman This is a mailto link alternativt ordförande Per Markström This is a mailto link 

Varmt välkomna med er intresseanmälan som görs till This is a mailto link med en presentation om dig och din idrottsbakgrund samt varför du passar som huvudansvarig för idrotten i fråga!  

Skribent: Frej Fredman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info