Hoppa till sidans innehåll

Föreståndare till Summer Sports Camp sökes!

28 JAN 2021 15:39
Barn- och Ungdomsidrottsutskottet planerar att genomföra ett sommarläger för barn- och ungdomar födda mellan 2005-2009 som del av förberedelserna inför Youth Games for Deaf som planeras genomföras 2023 eller 2024.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2021 15:39

Youth Games for Deaf är motsvarande Deaflympics för barn- och ungdomar i åldersklasserna 13-15 samt 16-18 år, i dagsläget finns det inget fastställt datum även om det tidigare kommunicerats ut att det genomförs under 2023 men det har även kommit uppgifter att det genomförs under 2024. 

Förbundet har nu fått medel beviljade från fonder att genomföra ett läger under juli 2021 som ska vara för barn- och ungdomar födda mellan 2005-2009 som idrottar regelbundet i någon följande idrotter; 

Friidrott

Orientering

Badminton

Simning

Basket 

Bordtennis

Beachvolleyboll

Triathlon

Vattenpolo

Fotboll/Futsal

Kampsport (Judo, Brottning & karate)

Lägret ska funka som ett utvecklingsläger där samtliga deltagare ska få inspiration och verktyg i idrottsliga utveckling, bland annat inom kostlära, träningslära och den psykologiska biten. Samtidigt ska det vara en härlig vecka med roliga sidoaktiviteter och stort fokus på teambuilding! 

Vi söker dig som är fullt teckenspråkig, minst 21 år gammal, idrottsintresserad, har god planeringsförmåga och god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta med flera ledare. Uppfyller du samtliga kriterier? Då ska du absolut söka tjänsten som föreståndaren för Summer Sports Camp! 

Skicka ditt CV och personligt brev eller video till This is a mailto link senast 1 mars 2021, uppdraget är arvoderat enligt Barn- och Ungdomsidrottsutskottets riktlinjer för arvode. 

Ett utdrag ur belastningsregistret behöver också skickas in (OBS! Kuvertet ska vara oöppnad och skickas till kansliet) och kan hämtas på denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Märk kuvertet "Summer Sports Camp" till:

Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016 
100 61 Stockholm 

Har ni frågor eller funderingar, tveka då inte att kontakta oss genom This is a mailto link så svarar vi så gott vi kan!

TA CHANSEN OCH SÖK!

Skribent: Frej Fredman
E-post: Adressen Gömd

 

 

Tecken inom idrott

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info