Hoppa till sidans innehåll

Information om distriktsmötet

01 FEB 2012 09:11
Kallelse till årets distriktsmöte har gått ut till samtliga medlemsföreningar under januari månad. Här publicerar vi samma information.
  • Skapad: 01 FEB 2012 09:11

Styrelsen för Dövidrott Östra kallar härmed samtliga anslutna föreningar till 2012 års distriktsmöte söndag den 11 mars kl. 14:00 på Dövas Hus i Stockholm (Palmfeltsvägen 15, Johanneshov). Distriktsmötet börjar med mackor till kaffe och te och beräknas kunna avslutas vid kl. 16:00.

Möteshandlingar

Möteshandlingar inför distriktsmötet kommer att läggas upp på förbundets hemsida på denna sida Distriktsmöte 2012.

På den sidan kommer verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse, revisionsberättelse, verksamhetsplan och budgetplan finnas upplagda för nedhämtning stadgeenligt senast tre veckor innan distriktsmötet vilket innebär senast den 20 februari.

Information från valberedningen

Valberedningen vill informera om att styrelseledamöterna Alf Karlsson och Kurt Lindfors har ett år kvar på respektive mandat. I tur att avgå är ordförande Gull-Britt Lindahl och styrelseledamöterna Barbro Hagelin Adeby och Ulrica Broberg.

Föreningar som har förslag på personer till styrelsen ombeds lämna in namnförslagen till valberedningens ordförande Susanne Berg på This is a mailto link så snart som möjligt.

Så fort valberedningen fastställt sin nomineringslista till distriktsmötet kommer den att skickas ut per e-post till samtliga föreningar och läggas upp på hemsidan på ovanstående sida.

Anmälan av ombud

De föreningar som betalt årsavgiften för år 2012 till Svenska Dövidrottsförbundet får skicka upp till fyra (4) ombud till distriktsmötet. Ombuden ska vara medlemmar hos den förening de representerar. För föreningar med säte utanför Stockholms län står distriktet för ombudens resekostnader till distriktsmötet. Anmälan av ombud sker till This is a mailto link senast den 5 mars med namn och e-postadress samt ev. allergier o. dyl.

Skribent: Sven-Emil Karmgård

 Tecken inom idrott 

 

 

Postadress:
Dövidrott Östra
Svenska Dövidottsförbundet, Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info