Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 juni 2017 16:16 av Peter Svantesson

Döv VM i Kroatien

Jo SBGF är ansluta till WMF. Jag blev förvånad om detta. Har skickat information till Jan-Åke Persson. Han har mkt göra just nu för SM under juli. Jag får avvakta nu.

24 juni 2017 01:43 av Mattias

Kroatien

Kanske möjlighet kollar med SBGF för de är ansluta till WMF och höra om de har fått sådan inbjudan "VM-Döv"? Inte jag har hört eller fått information om det.

24 juni 2017 01:39 av Mattias

Kroatien

Kanske möjlighet kollar med SBGF för de är ansluta till WMF och höra med dom om de fick sådan inbjudan "VM-Döv"? Inte jag har hört eller fått information om det.

23 juni 2017 20:06 av Hans L

Kroatien

Hej!
Undra bara om Ni har hört eller fått information om WMF har skickat ut inbjudan och det ska spelas "VM-döv" (??) i Kroatien 11-12 september på EB. Jag skall prata med Peter S. på söndag eller måndag. Avvakta lite med det.
Hur vet jag det? Jo, jag blev frågad om det av min kompis i Italien. Jag blev förvånad över detta.

23 juni 2017 19:53 av Hans L

Mailinglista?

#2: Därför att vi bör undvika att skicka information till kontaktpersoner. Klubben får skicka vidare till kontaktpersoner efterhand.

Hoppas att ni har min förståelse om det här..

/Hans

23 juni 2017 19:52 av Hans L

Mailinglista?

#1: Ja stämmer bra att vi har pratat förut om det. Bästa är elektronisk väg. Vi kan göra våra bäst att informera igen om det här. Eftersom det har blivit dyrare och dyrare med porto numera.
Jag och Johnny pratade idag i förmiddag om inbjudan/serien. Han tyckte att det måste vara bestämt att skicka till klubben, inte via kontaktperson. Det kan hända att klubben missar något information om kommande tävlingen. Jag fick skicka email till den person som inte har fått inbjudan.

23 juni 2017 02:48 av Mattias

Mailinglista?

Hans L och jag har informerat alla klubbarnas kontaktpersoner/ombudsmän om elektriska vägar t ex mailen osv än skicka per brev för några år sedan då Hans L och jag suttit i styrelsen men en del vill behålla gamla modell (per brev). Att skicka brev kostar pengar just nu läge. Proton kostar 7 kr kanske kommer mer än så.

22 juni 2017 10:07 av Stefan IT Johansson

Mailinglista?

En fundering jag hade. eftersom inbjudansbrevet brukar idag läget skickas per brev så tänkte jag att det kanske når ut snabbare och sparar lite pengar är att man skapar en mailinglista som går ut till alla berörda kontaktpersoner och ev. klubbens mailadresser? Man skapar brevet i en PDF fil och använder EN mailadress, så skickar den ut till alla som finns på listan. Praktiskt?
Funderingar/diskussioner kan vi ta det på plats i Sjöviken! Väl mött!

22 juni 2017 09:57 av Hans L

SPAM

Hej! upptäckte att det har kommit några spam här i gästboken tack vare min kompis som såg det så jag tog bort det. Om det dyker okänd spam (länka adress) så meddela mig direkt då kan jag ta bort det på en gång. Detta är inte OK!
Hoppas att Ni får ha en trevlig midsommar!!
/Admin för minigolf, Hans

9 juni 2017 06:55 av Stefan IT Johansson

BAOnline + Dövminigolf

Klubbarna har redan fått inbjudansbrev från SK Dacke, så jag har nu öppnat för anmälan i BAOnline samt uppdaterat sidan i Dövminigolf.
Är det nåt du undrar över så tveka inte att kontakta mig, Personer med UK-behörighet kan lägga in namn i BAO.

Rädda min idrott! 
 
Dövidrottens sponsorer Folksam Invision Media Group Scandic Hotels Viking Line Svenska Resebolaget i Stockholm AB Pabpress Wackes SJ

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Besöksadress:
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info