Hoppa till sidans innehåll

FOTBOLLS-VM: Inför Sverige - Saudiarabien

25 JUN 2016 13:01
Idag är det dags för den sista matchen i gruppspelet, då spelar Sverige mot Saudiarabien i Argopoli klockan 18:00. En Saudiarabien som förlorat bägge deras matcher mot Turkiet och Argentina.
  • Skapad: 25 JUN 2016 13:01

Turkiet är nu klara för kvartsfinal med sina sex poäng så det står mellan oss och Argentina om vilka som får följa med Turkiet till kvartsfinalsspelet. Förutästtningarna för att vi ska gå vidare är att Turkiet först måste slå Argentina samtidigt som vi slår Saudiarabien. Då kommer vi och Argentina på lika många poäng. 

Sen återstår det en målskillnadsaffär, Argentina har idag fyra poäng och en målskillnad på plus 2 gjorda mål. Vi har en poäng med minus en gjorda mål. Om Turkiet vinner mot Argentina med uddmålet så måste vi vinna med minst tre mål för att kunna gå vidare.

I truppen är det småsvakanker på några spelare medan Rekar Essa är skadad och kan inte ge hundra procent. Oliver Rasinaho är avstängd en match efter hans utvisning mot Argentina. Startuppställningen kommer att presenteras för truppen vid matchgenomgången efter lunch.

Arrangörerna verkar fått livesändningen på www.2016deafworldcup.com att funka bra nu men däremot kommer vi att liverapportera via Coveritlive igen för säkerhets skull. Dagens skribent där blir förbundsstyrelseledamoten Florian Tirnovan. En erfaren kommentar som varit uppskattad hos följare under de tidigare mästerskapen. Vi sätter igång och liverapporterar från www.dovidrott.se kl 17:45.

Skribent: Henrik Rangfeldt
Epost: Adressen Gömd

FOTBOLLENS SPONSORER  

  

 

 

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info