Hoppa till sidans innehåll

EM 2019: Inför England - Sverige

06 JUN 2019 13:33
Ikväll på Sveriges nationaldag är det dags för den andra matchen för Sverige i gruppspelet, då väntar England som också förlorade deras premiärmatch mot Ukraina med 3–1.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2019 13:33

Det blir våran första match mot England, tidigare spelade de mot oss som Storbritannien, men det laget har nu splittrats i Wales, Skottland och England. Vårt facit mot Storbritannien är en oavgjord match i kvalet till EM Hannover 2015 (1–1) och en förlust i kvartsfinalen under EM i Hannover 2015 (2-4). Det är ett England som enligt traditionen är fysiskt starka och vi räknar med en riktigt kamp över hela planen.

Förbundskapten Conny Bååth kommenterar kvällens drabbning mot England med följande:

”Vi befinner oss i ett pressat läge i dagens match mot England. Vinst är det enda som gäller om Sverige skall undvika att bli utslagna i gruppspelet. England befinner sig i exakt samma situation. Det kommer troligen bli en kamp såväl fysiskt som taktiskt om vem som klarar den förväntade tuffa sammandrabbningen bäst.”

Vi kommer också att inför matchen göra flera förändringar i laget från föregående match. Idag är det nationaldagen och vi representerar idag Sverige med en ännu större stolthet och vi kommer att kämpa stenhårt för hela Sverige!

Vi släpper startelvan en timme innan matchstart på våra sociala mediekanaler. Ni hittar till dessa på följande länkar:

www.instagram.com/dovfotboll

www.facebook.com/dovfotboll

 

Ni kan titta på matchen via livesändning på följande adress: https://www.youtube.com/watch?v=qwKgaoypuZ8&feature=youtu.be

Skribent: Henrik Rangfeldt
Epost: Adressen Gömd

 

FOTBOLLENS SPONSORER

 

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info