Hoppa till sidans innehåll

Jennys Safir klara för Elitserien

13 APR 2010 12:18
I helgen avslutades bordtennisserierna runt om i Sverige där Jenny Johansson och hennes klubb BTK Safir lyckades vinna sin division 1 serie. Vinsten betyder att laget är klart för spel i Elitserien nästa säsong och svensk dövidrott får för första gången en spelare med i pingisens "finrum".
  • Skapad: 13 APR 2010 12:18

Tillsammans med sina lagkamrater Camilla Rubinsson, Lisa Örneland, Cecilia Larsson och Helena Pettersson har Jenny gjort en grym säsong i division 1 östra. Endast en förlust noterades för laget i de 18 matcher som spelades, och den förlusten kom i sista omgången då laget redan var klara seriesegrare.

I seriespelet är det 3-manna lag som gäller och tillsammans med Camilla och Lisa så är Jenny den som dragit det tyngsta lasset under säsongen. Med flera viktiga och välregisserade segrar har hon varit en starkt bidragande orsak till denna framgång för Örebroklubben, vilket också matchkvoten på 20-7 visar...

Till nästa säsong är det alltså spel i den högsta serien som gäller och med tanke på vilka andra lag och spelare som finns där så blir det en riktig spännande utmaning.

 

Skribent: Henric Örneland

 
  

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info