Hoppa till sidans innehåll

Personalförändringar på förbundskansliet

02 MAR 2018 09:39
Två av förbundets mångåriga medarbetare, sportchef Joachim Sundström och kommunikations- och utvecklingsansvarig Therese Rollvén, kommer under året att gå vidare till nya utmaningar i deras yrkesliv.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2018 11:19

Joachim Sundström, som arbetat hos oss sedan 2004 och ytterligare ett par år innan dess som projektledare, lämnade sin tjänst som sportchef den 28 februari. Joachim finns dock fortfarande kvar hos förbundet fram till sommaren, som projektledare för U21-EM i fotboll som arrangeras i Stockholm i augusti. Vi är glada att Joachim vill fortsätta jobba med detta spännande arrangemang och hans stora kompetens och värdefulla erfarenheter kommer att bidra till att det blir ett lyckat arrangemang.

Therese Rollvén började också som projektledare för ett av förbundets tidigare projekt under ett par år och anställdes sedan 2008 för att arbeta med utvecklingsfrågor som varit en röd tråd under hela Thereses tid hos oss. Therese avslutar sin tjänst den 31 mars, men hon kommer att finnas kvar hos förbundet som en resurs på halvtid fram till sommaren, för att förstärka förbundskansliet och medverka i övergången till de nya medarbetarna som nu ska rekryteras till förbundskansliet.

Förbundsstyrelsen vill rikta ett stort tack till både Joachim och Therese för deras stora insatser för förbundet under många år, det är två stora eldsjälar som också varit aktiv på såväl klubb- som landslagsnivå under en lång tid, som nu lämnar det operativa arbetet på vårt kansli. Vi är dock övertygade om att de kommer att finnas kvar inom dövidrotten i andra roller.

Skribent: Sven-Emil Karmgård, förbundsordförande
Epost: This is a mailto link

 Tecken inom idrott 

 

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info