Hoppa till sidans innehåll

FUTSAL EM-KVAL: Landslaget vann helgens träningsmatch

2018-01-16 11:54
Daniel Littorin, ansvarig för futsallandslaget, rapporterar här från helgens träningsmatch mot Reymersholms IK som slutade med vinst för landslaget.
  • Uppdaterad: 2018-01-16 11:54

Liten rapport från helgens träningsläger: 

Om två dagar åker vi till Wales och slåss om en EM-biljett. Under helgen förberedde vi oss med tre träningspass och en träningsmatch. Det lades stort fokus på fasta situationer och försvarsspel. 

Vår träningsmatch mot Reymersholms IK slutade med en vinst, 6-1 till oss. Målskyttarna var Jacob Genberg 2, Vahid Sabotic, Jabbar Faraj, Alexander Neverland och självmål. 

Förbundskapten Luciano Lorca om matchen:
- "Matchen mot Reymersholms IK  var en bra uppladdning inför EM kvalet då vi mötte ett motstånd som spelade tufft och annorlunda. Vi blev i vissa situationer ställda på hur motståndarna valde att ställa upp och fick då anpassa oss. Tycker att grabbarna anpassade sig rätt snabbt och det är det futsal handlar om. Att snabbt kunna läsa av motståndarna och spela efter det. Vi vinner dock matchen rätt enkelt och sköter vår uppgift inför matchen, vilket var försvarsspelet och träna på fasta." 

Luciano Lorca ser fram emot kvalet.
- "Tycker att vi är så redo vi kan vara och ser verkligen fram emot EM kvalet. Det är en tuff grupp, men jag är säker på att vi når vårt mål med hårt jobb och rätt inställning. Vi åker dit med en uppgift och det är att säkra EM platsen."

Skribent: Daniel Littorin
Epost: Adressen Gömd
SDI Ungdom

Tecken inom idrottSDI:s 100 årshemsida

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Besöksadress:
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info