Hoppa till sidans innehåll

Avtackning Dövidrott Ungdom

07 JUN 2018 18:44
Igår har SDI:s Barn och Ungdomsutskotts representanter Kristian Obbarius samt Anna Polivanchuk haft en avtackningsmiddag med representanter från Dövidrott Ungdoms styrelse då de inte längre kommer fortsätta i styrelsen.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2018 14:31

På grund av avslutande studier i Örebro kommer Lydia Tebibel, Elias Tebibel, Pauline Englund samt Kajsa Eliasson inte fortsätta i Dövidrott Ungdom. SDI ville genom Barn och Ungdomsutskottet tacka för deras fina insatser i arbetet för att främja och stärka barn- och ungdomsidrotten i Sverige genom en avtackningsmiddag. Arbetet Dövidrott Ungdom gör är otroligt viktigt för dövidrottens framtid, utan en stabil ungdomsidrottsrörelse kommer tillväxten inför framtiden inte att vara lika positiv för dövidrotten. 

Än en gång - ett stort tack för Er betydelsefulla insatser hos Dövidrott Ungdom! 

Till hösten kommer vi få sex nya ledamöter i Dövidrott Ungdoms styrelse, vilka de blir får ni veta inom en snar framtid. 

Har ni frågor eller funderingar om Dövidrott Ungdoms arbete eller helt enkelt är sugen på att sitta i styrelsen någon gång i framtiden är ni välkomna att kontakta Anna Polivanchuk från BoUU på This is a mailto link

Skribent: Frej Fredman
Epost: Adressen Gömd
SDI Ungdom

Tecken inom idrott
Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Besöksadress:
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info