Hoppa till sidans innehåll

Sebastian Johansson utsedd till vinnare av KIWA stipendium

25 OKT 2018 15:30
KIWA Inspecta är en officiell partner till Svenska Fotbollsförbundet och varje år delas det ut två stipendier. Sebastian Johansson blev utsedd till en av de två vinnarna till stipendiet.
  • Uppdaterad: 25 OKT 2018 15:30

Sebastian Johansson blev nominerad av Skåne Fotbollsförbund till KIWA stipendiet som är ett samarbete mellan KIWA och SvFF. KIWA Inspecta är en officiell partner till Svenska Fotbollsförbundet och varje år delas det ut två stipendier. Stipendiaterna ska vara lovande domare i diskriktet och delas ut till en manlig och en kvinnlig domare. Sebastian Johansson blev utsedd till en av de två vinnarna till stipendiet. Motiveringen kännetecknas av god kamratanda, en vilja att vara föredömen för såval SvFF:s domarkår som för Kiwa Inspecta. 

 

Stipendium är på 15.000 kronor och Sebastian kommer att åka upp till Stockholm för att mottaga priset på fotbollsgalan den 12 november. 

 

 "Jag kommer att åka upp till Stockholm den 12 november för att närvara på galan och mottaga priset. Jag är väldigt hedrad och tacksam för förtroendet då Skåne Fotbollsförbund nominerat mig till domarkåren hos SvFF.", skriver Sebastian Johansson till SDI.

 

Stort grattis till stipendiet! 

Skribent: Sofia Lindevall
SDI Ungdom

Tecken inom idrott
Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Besöksadress:
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info