Hoppa till sidans innehåll

U18 FUTSAL-VM: Premiärnerverna spökade för Sverige

27 NOV 2017 09:03
Sverige inledde VM med matchen mot Uzbekistan och matchen slutade tyvärr med en tung förlust. Inför matchen var spelarna väldigt laddade och fokuserade.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2017 09:04

De första 10 minuterna av matchen var avvaktande från båda håll även om Sverige hade mer boll. Sen kom en uzbek loss från det svenska försvaret och kom ensam med Madebrink. Uzbeken gjorde inga misstag och rundade målvakten. 0-1 till Uzbekistan. Sen började Sverige rada upp bra chanser men målvakten var väldigt säker i målet. Sverige flyttade fram spelet, och detta utnyttjade Uzbekistan och kontrade in 2-0.

Vi gick till pausvila med 0-2 i ryggen. Vi fortsatte med det vi avslutade i första, det  vill säga hög press. Efter 6 minuter så tog Sverige ut målvakten och körde jokerspel. Spelet låste sig och vi kunde inte skapa några farliga chanser. Istället åkte vi på två kontringar och Uzbekistan kunde gå upp till 0-4. Men plötsligt började vi vakna till liv och gjorde två snabba mål under 1 minut emellan. Men det räckte tyvärr inte.

3-5 till Uzbekistan och Sveriges mål gjordes av Pa Ceesay (2 mål) och Miska Nenonen. Nu släpper vi matchen och fokuserar på nästa match mot Kuwait imorgon klockan 18.30 (12.30 svensk tid). Matchen kommer livesändas av arrangörerna så följ gärna oss medan ni äter lunch!

Länk till livesändningen: www.facebook.com/ThailandDeafSports

Heja Sverige! 

 

Skribent: Daniel Littorin
Epost: Adressen Gömd




SDI Ungdom

Tecken inom idrott








Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Besöksadress:
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info