Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


Årsavgift
En årsavgift är som medlemskap hos förbundet för föreningarna. Detta innebär att er förening har rösträtt på våra förbundsstämmor och representantskapsmöten. 
Årsavgiften för medlemsföreningarna är 400 kr per år. Dessa betalas till SDI senast 1 februari varje år till bankgirokonto 366-2277.

Förbundsavgift
Förbundsavgiften är som en "licens" för aktiva medlemmar i en förening. 
Förbundsavgiften är på 100 kronor per medlem. För denna avgift blir man automatiskt försäkrad via Folksam samt får tidningen Dövsport som utkommer 6 gånger årligen. 
SDI skickar faktura till respektive klubb på antalet medlemmar som finns registrerade i idrottonlie i slutet på november varje år. Se länk kring medlemsskapet i IdrottOnline:

http://www1.idrottonline.se/Stodforanvandare/Manualer/ o klicka på medlemsregistret.
Viktigt: Varje registrerad medlem = 100 kronor!

Tidningen Dövsport
Tidningen Dövsport utkommer 6 gånger per år.
Viktigt: Registrera era medlemmar i IdrottOnline för de ska få tidningen. Adressändringar görs av klubben själva i IdrottOnline.

Scandic hotell
Alla klubbar och dess medlemmar kan ta del av Scandic Hotells erbjudanden genom SDI:s kod.
Avtalet i sin helhet
När man uppger koden får man rabatt på logi om man bokar in sig. http://www.scandichotels.se

SJ
SDI har ett idrottsavtal med SJ och varje klubb kan själva ansöka om ett eget kundnummer hos SJ (genom att tala om att man är medlem hos SDI) och på så sätt får man ta del av SJ:s erbjudanden. http://www.sj.se

Hertz
Hyrbil hos Hertz är också möjligt med SDI:s kundnummer. www.hertz.se

IdrottOnline
Genom Riksidrottsförbundets gemensamma administrationsverktyg för Svensk Idrott, så erbjuder man förbundets föreningar och klubbar gratis hemsida med bra administrationsverktyg (som medlemsregistrering, etc). IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg och är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. I ett och samma verktyg ska man kunna ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, söka LOK-stöd och Idrottslyft och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration.

Se denna länk på SDI:s hemsida, http://iof1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=24825. SDI har som krav att sina medlemsföreningar skall använda IdrottOnline när de registrerar sina medlemmar.

LOK-stödet
Här kan man registrera sig och få betalt för de idrottsträffar man har (sammankomster) kan läsas mer på RF:s hemsida. https://www.rf.se/Ekonomi--Bidrag/LOK-stod/ För att kunna få LOK-stöd måste föreningen använda IdrottOnline.

Idrottslyftet
Att söka idrottslyftet får man göra som medlem hos SDI – ska handla om idrott och barn och ungdomsidrott. Se SDI:s hemsida under Blanketter - Idrottslyftet. För att kunna ta del av Idrottslyftet i SDI:s regi måste föreningarna använda IdrottOnline.

Tävlingar
Som medlem hos SDI får man tävla i SM, EM, VM och Deaflympics.
Viktigt: Att klubben har registrerat spelaren i IdrottOnline. Förbundskansliet kommer att inför varje tävling gå in på varje klubbs medlemsregistrering för att se om spelarna är medlemmar i klubben.

Om ni vill ha olika koder till de olika medlemsförmånerna ska ni kontakta förbundskansliet på This is a mailto link

Uppdaterad: 08 MAR 2018 10:02 Skribent: Förbundskansliet

 Tecken inom idrott 

 

 

 

Postadress:
Svenska Dövidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info